011/630 5500 011/3232 386     Kralja Milana 15, Beograd

011/630 5500 011/ 3232 386

Opis

VIZA ZA TAJLAND

VIZA ZA TAJLAND / TAJLAND VIZA / VIZE ZA TAJLAND / TAJLANDSKA VIZA / VIZE TAJLAND / TAJLANDSKA VIZA BEOGRAD / USLUGA VIZIRANJA ZA TAJLAND / TAJLAND VISA
TAJLANDSKA VIZA - cena 30€ + usluga viziranja 10€
VIza za Tajland / Tajland Viza / Turističke vize za Tajland - Viza za Tajland - Tajlandska viza - Vize Tajland -  Tajland je pre svega zemlja gostoljubivih i znatiželjnih i uvek nasmejanih ljudi. Nezaobilazna uspomena sa putovanja po Tajlandu je simbol sreće - slon koji će vas pratiti na svakom koraku. Ne treba zaboraviti da je hrana na Tajlandu posebna atrakcija. Najbolje vreme za boravak na Tajlandu je od novembra do marta da bi se izbegla vrućine i kišni period. Međutim i svi ostali meseci su takođe pogodni za posetu. Glavni grad Tajlanda - Bangkok je veoma poznat kao grad noćnih zabava, a ostrva po čuvenim peščanim plažama.

Viza za Tajland - Sa totalnom površinom od oko 513.000 km2, Tajland je po veličini 51. zemlja u svetu. 20. je najnaseljenija zemlja u svetu, sa oko 66 miliona ljudi. Glavni i najveći grad je Bangkok koji je Tajlandski politički, komercijalni, industrijski, i kulturni centar. Oko 75–95% stanovništva su etnički Tajlanđani, što obuhvata četiri glavne regionalne grupe: centralni Tajlanđani, severoistorčni Tajlanđani (Khon [Lao] Isan), severni Tajlanđani (Khon Mueang); i južni Tajlanđani.

ARANŽMANE ZA TAJLAND (kliknite OVDE) (avio karte, hoteli, vize za Tajland, transferi) radimo sa renomiranim inostranim partnerom koji pružaju sigurnost u organizaciji putovanja i izradi VIZA ZA TAJLAND kao i pružanju usluga transfera, izleta i najjeftinijih hotela u Bangkoku, Puketu, Pataji, Koh Samuiju... Najsigurniji i najbrži način da obezbedite VIZE ZA TAJLAND - Dođite da se dogovorimo! Izdavanje viza za Tajland - Tajland VIZE!
PROCEDURA ZA IZDAVANJE VIZE ZA TAJLAND - TAJLAND VIZE
Tajland vize - Obavezan pasoš putnika, jedna fotografija, avio karta i popunjen formular koji ćemo vam poslati email-om
Pasoš - potrebno je da važi minimum 6 meseci od momenta kada je planiran ulazak na Tajland.
Avio karta - fotokopija povratne avio karte. Najpovoljnije avio karte za Tajland pronađite ovde

Koliko košta viza za Tajland?

Cena vize 30€ + 10€ usluga viziranja za turističku vizu za Tajland (za državljane Srbije i Crne Gore) za jedan ulazak u zemlju. Rok za dobijanje vize za Tajland je od 5 do 7 radnih dana. Ne postoji mogućnost produžetka vize.

REDOVNA CENA VIZE 30€ za redovnu proceduru predavanja vize + usluga viziranja 10€

Usluga izrade vize za Tajland se uplaćuje u poslovnici turističke agencije Dream Land. Tajland VIZE - sigurno i jednostavno!!!
USLOVI PLAĆANJA VIZE ZA TAJLAND: Celokupan iznos prilikom apliciranja za Tajlandsku vizu se uplaćuje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit banke na dan uplate (gotivinski, platnim karticama visa, master, maestro i dina, na račun agencije Dream Land, čekovima građana - realizacija odmah).
Agencija aplicira za vizu za Tajland tek nakon celokupne uplate. Vize za Tajland 


VIZA ZA TAJLAND / VIZA ZA TAJLAND TAJLAND VIZE / TAJLANDSKA VIZA / VIZE ZA TAJLAND SRBIJA

Galerija

Korisne informacije

Neophodna dokumentacija za dobijanje vize - Tourist Visa (“TR”) – turističke posete
1. Popunjen visa formular – sve VELIKIM slovima 
2. Original pasoš koji mora da važi još najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland (neophodno je da u pasošu budu najmanje dve prazne strane, jedna naspram druge)
3. Fotokopija prednje strane pasoša
4. Fotokopija kupljene povratne avio karte (rezervacija avio karte se ne prihvata)
5. Kolor fotografija 4 x 6 cm

NAPOMENA: Od 01.08.2017. godine nosioci TOURIST vize, prilikom ulaska u zemlju, moraju imati kod sebe novčana sredstva u iznosu od najmanje 20.000 Bahta (oko 510 eura) po osobi ili 40.000 Bahta (oko 1.020 eura) po porodici – u gotovini ili na kreditnoj kartici!

NAPOMENA: Konzulat zadržava diskreciono pravo da podnosiocu zahteva za turističku vizu zatraži i dodatnu dokumentaciju, poput potvrde o zaposlenju, potvrde o školovanju, potvrde o novčanim primanjima i sl.

ROK ZA IZRADU VIZE: 3-5 radnih dana.